Bakan Tüzmen, kuma saplanan aracı kurtardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2009 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, çeşitli açılışlara katılmak için gittiği Mersin'de ilginç bir kurtarma operasyonuna imza attı. Tarsus-Kazanlı Sahil Bandı Projesi'nin hayata geçirileceği alanda incelemelerde bulunan Tüzmen, mahkeme süreci nedeniyle uzun süre askıda kalan projeyi yeniden başlatmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Tüzmen, 3 milyon metrekarelik alanı kapsayan projenin içinde golf sahaları, sağlık kompleksi ve çeşitli yaşam alanlarının yer alacağını kaydetti. Projenin hayata geçmesiyle turizm sektörünün yanı sıra diğer işkollarına da ivme kazandıracağını ifade etti. 10 bin kişiye iş, 50 bin kişiye aş verilmiş olacağını bildirdi. Bakan Tüzmen, incelemenin ardından Tarsus'a gitmek için harekete geçti.

Bu sırada konvoyda yer alan bir pikap, sahildeki kuma saplandı. Bunun üzerine makam aracından inen Tüzmen, kurtarma çalışmalarına katıldı. Şoförüne, makam otomobili olarak kendisine tahsis edilen arazi aracıyla pikabı halatla bağlaması talimatını verdi. Tüzmen, şoförünün aracı kumdan çıkaramaması üzerine direksiyona kendi geçerek pikabı saplandığı yerden kurtardı.

Hasan Küçük

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber